13 Φεβ 2009

Υγεία τι δύσκολο πράγμα...

στις μέρες μας...Της ... έλλειψης γίνεται σε όλο το σύστημα υγείας...Ούτε μέσα στο ασθενοφόρο δεν μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ... Υπερβολικό μεν συνέβη δε ... Μπορεί ο άνθρωπος να μην πέθανε από ανακοπή καρδιάς μέσα στο ασθενοφόρο,όπως έδειξε η ιατροδικαστίκη έρευνα, και ο απινιδωτής να μην του έσωζε τη ζωή , αλλά αν χρειαζόταν τελικά ;;; Οι ελλέιψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό στις νοσοκομειακές μονάδες είναι πολλές ... Όπως επίσης πολλά είναι αυτά που χρωστάει το δημόσιο στους προμηθευτές νοσοκομειακού εξοπλισμού...Πολλά εκατομμύρια ... Στοιχειώδη αλλά όπως αποδείχθηκε σημαντικά ήταν αυτά τα περιβόητα patches...Κι όμως έλειπαν από το ασθενοφόρο...Ο πιο σημαντικός τομέας στην κοινωνία που είναι η υγεία <<αγκομαχεί>> στην Ελλάδα του 2009... Και δεν είναι τωρινό πρόβλημα ... Και πολυ φοβόμαστε ότι θα συνεχίσει να είναι ... Οτιδήποτε δημόσιο σ' αυτή τη χώρα είναι παραπεταμένο , ξεχασμένο και τελικά το μόνο που θα το αναστήσει είναι να ξεπουληθεί σε κάποιον ιδιωτικό όμιλο ... Με τα δημόσια νοσοκομεία αυτό δεν γίνεται ... Και αντί οι οποιοιδήποτε κυβερνώντες να προσπαθήσουν τουλάχιστον να τα διατηρήσουν αξιοπρεπή για το καλό όλων μας , γυρίζουν το κεφάλι και προσπερνούν ... Αυτό όμως είναι εγκληματικό και δεν δείχνουν να το καταλαβαίνουν ... Η υγεία δεν είναι παιχνίδι Κ. Αβραμόπουλε ... Μπορεί να δυσαρεστηθήκατε που ο Καραμανλής δεν σας <ανασχημάτησε>> αλλά η ζωή συνεχίζεται ...Παραμένετε υπουργος Υγείας και καλύτερα να κοιτάτε τα του <οίκου>> σας.Είναι πολύ πιο σημαντικά ... Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα ... Είναι ζητήματα ζωης και θανάτου στην κυριολεξία όμως...


1 σχόλιο:

  1. Ο "ατσαλάκωτος" ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του άτυχου 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και άλλων πολλών συνανθρώπων μας έχει θράσος να χαρακτηρίσει το περιστατικό «απαράδεκτο».
    Σημείωσε ότι τέτοια φαινόμενα δεν επιτρέπονται ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα αποδοθούν ευθύνες μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Ακόμα και ποινικές.
    Επιπλέον ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί στο όνομα της διαφάνειας.

    Ρε σικάτε ατσαλάκωτε καραγκιόζη
    αφού δεν έχεις ευθιξία να παραιτηθείς έχεις το θράσος να ψεύδεσαι ότι κάποιος άλλος δεν έκανε καλά την δουλειά του, σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει ο οδηγός του Ε.Κ.Α.Β.(από τους τελευταίους αφανείς ήρωες μαζί με με τους συνοδευτές, νοσηλευτές, τους γιατρούς).

    Για 400.000.000 € χρέος των τελευταίων τριών ετών προς τους προμηθευτές που σας κόβουν την πίστωση πλέον και τα νοσοκομεία δεν έχουν αυτά που χρειάζονται δεν ξέρεις τίποτα!


    Έχεις το θράσος να μιλάς για διαφάνεια όταν οι κουμπάροι στα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τα λεφτά που δίνουμε εμείς για την υγεία μας, στα ομόλογα, άλλα όλοι τους σαν καλά Golden boyς, πήρανε bonnus.

    Όσο για ποινικές τι μας λες? Αν δεν είχες την βουλευτική σου ασυλία να είσαι σίγουρος ότι εγώ προσωπικά και είμαι σίγουρος και για μερικά εκατομμύρια πολιτών ακόμα που θα ήθελαν να δουν πολλούς από εσάς τους 300 (βΟλευτάδες> πίσω από τα κάγκελα.


    Τα κουστουμάκια σας και κανένας επικοινωνιολόγος δεν σας σώζει πλέον αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους κάντε μας την χάρη να ΦΥΓΕΤΕ ταπεινά βαρέθηκα τόσα χρόνια να σας βλέπω με νέα σικάτα κουστούμια και να πληρώνω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή