20 Δεκ 2008

Το κομπολόϊ του λέιπει...

Ο Alexis μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι ο Χατζηνικολάου δεν μπορεί να γίνει μάγκας γιατί τον εκλιπαρούσε να βγει στην εκπομπή του ή να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα του για να πουλήσει και να κερδίσει τηλεθέαση.Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.Δηλαδή ο Κουγιας εκτός του ότι είναι εξυπνότερος όλων μας είναι και πιο μαγκιόρος.Κύριε Κούγια αν θέλετε να λέγεστε μάγκας όταν χωρίζετε με την γυναίκα σας μην παίρνετε σβάρνα όλα μα όλα τα κανάλια από τρεις τέσσερις φορές για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση(Το μπενταντίν πάντως έκανε καλή δουλειά).Λίγη ταπεινότητα δεν έβλαψε ποτέ.
Κύριε Κούγια αν θέλετε να λέγεστε μάγκας ,όταν πηγαίνετε στο γήπεδο μην τραμπουκίζεστε και προκαλείτε λες και είστε ο χειρότερος χούλιγκαν.Εγώ τέτοιους παράγοντες δεν θέλω στα ελληνικά γήπεδα.
Κύριε Κούγια αν θέλετε να λέγεστε μάγκας όταν αναλαμβάνετε μια σοβαρή υπόθεση φροντίστε όταν γίνεται η δίκη να είστε παρών ώστε να μην ταλαιπωρείτε τον κόσμο που θέλει επιτέλους κάποια στιγμή να βρει ή όχι το δίκιο του.Αναφέρομαι στην υπόθεση teaser(το γνωστό αμερικανόφερτο όπλο που έχουν οι αστυνομικοί που ακινητοποιεί το θύμα με ηλεκτροσόκ).Δύο τουλάχιστον άνθρωποι είχανε υποστεί βασανιστήρια από έναν αστυνομικό με αυτό το όπλο στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου.Έχουνε περάσει σχεδόν 7 χρόνια από τότε και η δίκη δεν έχει πραγματοποιηθεί λόγω ενός προβλήματος .Ποιο ειναι αυτό;;;; Ο Alexis ... Η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή διότι όλο κατι παθαίνει και δεν μπορεί να παραβρεθεί στο πλάι του πελάτη του... Έτσι όπως πάει σε λίγο θα παραγραφούν και τα αδικήματα του κατηγορούμενου αστυνομικού... Γι αυτό αν έισαι μάγκας και δεν σε ενδιαφέρει η υπερπροβολή του ευατούλη και τα χρήματα Κυριε Κούγια να είσαι υπεύθυνος τουλάχιστον σε αυτό που έχεις σπουδάσει ΜΑΓΚΑ Κούγια...Καλό απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου